Logo TMC BW CN small

A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges
hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig tart tovább egy
kávészünetnél, az előnyei azonban figyelemreméltóak.

GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY.

Első látásra nem tűnik túl soknak – végül is mennyi haszna lehet tíz, húsz vagy akár harminc percnek?
A válasz mégis: sok. Korábban elvégzett tanulmányok azt mutatják, hogy az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltődni. És a megfelelő érintéstől a fáradt izmok azonnal felfrissültnek érződnek.

Akkor most képzelje el, hogy még mennyi plusz haszon származhat az agy és a test egyidejű, rendszeres felfrissítéséből! A kipihent dolgozók ellazultak és készen állnak a munkavégzésre.

A Massage Company pontosan ezt kínálja – átfogó helyszíni wellness-megoldást az izmok, az agy, a munkatársak és a vezetés felfrissítéséhez.

MILYEN GYAKRAN?

A Massage Company képzett masszőrei hetente, kéthetente vagy havonta látogatják meg az Ön munkahelyét. Garantáljuk, hogy látogatásaik növelni fogják a munkatársak teherbíróképességét és energiaszintjét, és pozitív gondolatokkal töltik el őket önmagukról és karrierjükről.

MEGÉRI?

Egy jó masszázs nagyszerű juttatás, amitől a munkatársak valóban felélénkülnek! Garantáltan megtérül hatékonyságban és pozitív energiában. A Massage Company nemcsak jó gyakorlat, hanem egyben jó PR is!

HOGYAN MŰKÖDIK

  • A masszírozás tárgyalóban vagy teremben, egy ergonómiai tervezésű masszázsszékben történik.
  • Semmilyen ruházatot nem szükséges levenni.
  • Az ülőmasszázs gyorsan (15 perc) fejti ki jótékony hatását a leginkább megterhelt izomcsoportokra való összpontosítással.
  • Masszőreink képzettek, tapasztaltak és – ami talán a legfontosabb – lelkesednek a munkájuk iránt. Az okoz örömet számukra, ha jó érzést keltenek másokban – ez egy nagy megelégedettséget nyújtó hivatás.
Garanciapecset TMC
BGPayment

ÁRAK ÉS FIZETÉS

Az egyszerűség kedvéért havonta egyszer, utólag van elszámolás és fizetés. Minden érintettnek részletes e-mailt küldünk az igénybe vett szolgáltatásokról és a fizetési lehetőségekről.

  • EGYSZERŰ:   Fizetés havonta egyszer, utólag, aláírt jelenléti ív alapján
  • RUGALMAS:   Készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, egészségpénztári kártya
  • SZABÁLYOS:   Minden befizetésről NAV szabályok szerinti online számla
  • PONTOS:   Egyedi fejlesztésű rendszerünkben hajszálpontos nyilvántartás
Logo TWLC Blank 300

A Massage Company a The WorkLife Company család egyik kiemelkedő tagja

Büszkék vagyunk a bizalmukra

partnereink

KAPCSOLAT

+36 30 849 2497

Kérjük adja meg nevét, email címét és telefonszámát. Az üzenetben ne felejtse el rögzíteni melyik cégtől keres, hogy már felkészülten tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet